KNjIGOVODSTVENI KURS - OBUKA

Knjigovodstvo : Obuka : Česta pitanja

Kako je kurs zamišljen?

Kurs je zamišljen kao mogućnost da se brzo ,jednostavno,nadamo se i jeftino dođe do znanja iz oblasti knjigovodstva,a posle toga i do posla . Obuka je praktična ,samostalna, ručna i kompjuterska , u malim grupama u prijatnoj atmosferi. Dođite do zeljenog znanja koje Vam omogućava samostalan rad.

Koliko kurs traje ?

Kurs traje 30 časova, 10 dolazaka , mesec dana , u terminima utorkom i četvrtkom pre i posle podne .

Kako se počinje ?

Na provom času upoznajemo se sa prvim dokumentima za knjiženje , objašnjavamo ,knjižimo ručno i softverski,analiziramo šta smo proknjižili .Zatim sumiramo to sto ste radili , tj.knjižili i ODLUČUJETE da li Vam odgovara i da li cete nastaviti kurs .

Ako nastavljate dobijate sledeću dokumentaciju i softver :

Sve to sto dobijate košta 150 evra i to se plaća posle Vaše odluke da li Vam odgovara način prezentacije i ono šta Vam se prezentira.Sve to nosite kuci i možete to da radite na vašem kompjuteru.

Sertifikat ?

Sve vreme trajenja kursa vi knjižite izvorna dokumenta ,samostalno, imate dva klijenta i dva seta dokumenata .Na kraju dobijate i treći set koji je bez uputstava i rešavate ga koristeći sva dokumenta i sva uputstva ,uz našu pomoć od početka do kraja ( bilansa ).