KNjIGOVODSTVENI KURS - OBUKA

Knjigovodstvo : Obuka

Kurs knjigovodstva je način da se polaznici upoznaju sa knjigovodstvom i nauče samostalno da obavljaju knjigovodstvene poslove.

Škola knjigovodstva se održava u klimatizovanim prostorijama u samom centru Beograda u ulici Krunskoj ( 200m od skupstine grada ) ili u ulici Mitra Trifunovica Uce ( Borca ). Lokaciju birate sami u zavisnosti gde vam vise odgovara.

Obuka je osmišljena tako da se polaznici obuče da mogu po završetku kursa da se uključe u praktičnu primenu vođenja poslovnih knjiga u skladu sa MRS-om.

U ovom sažetom edukativnom i instruktivnom kursu za vodjenje poslovnih knjiga po sistemu dvojnog knjigovodstva polaznici se informišu o svojim radnim ,profesionalnim i zakonskim obavezama u vodjenju poslovnih knjuga. Pre svega fokusiramo se da polaznike edukujemo da vode poslovne knige i da sastavljaju finansijske izveštaje u skladu sa računovodstvrnim načelima definisanim u okviru Medjunarodnih standarda finansijskog izveštavanja.

Ciljne grupe knjigovodstvenog kursa :
1. Potencijalni i dosadasnji knjigovodstveni radnici
2. Investitori, zaposleni, kreditori
3. Dobavljaci, kupci, agencije
i svi oni koji bi zeleli da ovladaju knjigovodstvom.

Priručnik za knjigovodstvo, tipa praktikuma, polaznici dobijaju kao priručno sredstvo, pomoću koga mogu da počnu svoj samostalni rad i da preko njega uključe u praćenje drugih knjigovodstvenih udžbenika i raznih knjigovodstvenih propisa i glasnika. Svaki polaznik kursa takođe dobija ovaj priručnik.

Detaljni plan kursa :
- kurs dvojnog knjigovodstva ( kompanije, str, sur , szr , komision )
- specijalni kurs - budzetskih korisnika ( skole, nevladine organizacije, bolnice ... )
- specijalni kurs - proizvodnja ( pogonsko knjigovodstvo )

Provera znanja se vrši na dva načina:
1. U toku svakog časa pozlaznik određeni poslovni događaj, koji se objasnjava tog časa, knjiži u svom knjigovodstvu koje se formira od prvog časa i taj se postupak ponavlja za svaki novi događaj i tako do kraja kursa.
2. Drugi nivo je provera celokupnog rada na kraju kursa ali ne kao zadatak koji se obično radi u skoli nego u vidu dobijanja dokumenata koje treba obraditi kao da se samostalno bave knjigovodstvom.

Kurs traje 30 školskih časova. Nastava se odvija 3 puta nedeljno u utvrđenim terminima. Grupe su male ( do 4 polaznika ) tako da je produktivnost velika. U daljem radu polaznici imaju sigurnost jer ostajemo u kontaktu zbog davanja konsultacija o različitim problemima sa kojima se mogu sresti u daljem samostalnom radu.

Cena ovo knjigovodstvene obuke je 200€ ako zelite da samostalno pohađate kurs ( pojedinačna obuka sa predavačem ) ili 150€ ako se odlučite za grupnu obuku ( grupu moze maksimalno sačinjavati četiri polaznika ). Postoji mogućnost plaćanja po času.

Posebna ponuda : Povodom otvaranja neseg novog objekta za obuku u Borči i kod Pancevackog mosta odobrili smo popust za sve polaznike kursa koji se opredele da kurs pohadjaju u nasim prostorijama u Borči ili kod Pancevackog mosta. Cena samostalnog pohađanja kursa je 170€ a grupnog ( maksimalno do 4 polaznika ) 140€. Iskoristite ovu priliku i ustedite ! Prilikom prijave navedite da zelite da kurs pohadjate u nasim novim prostorijama!

Zainteresovanim polaznicima omogućavamao da putem intereta mogu da prate kurs za knjigovodstvo. Dopisni kurs se realizuje preko elektronske poste. časovi koji bi se na ovaj način pohađali nebi se razlikovao od kursa koji se obično sprovodi na našim časovima. Ovaj način obuke pogoduje ljudima iz unutrašnjosti koji nemogu da prisustvuju običnom kursu u našim prostorijama u Beogradu. Cena ovakve obuke putem dopisnog kursa je 100€.

U saradnji sa firmama koje proizvode knjigovodstveni softver omogućili smo svim načim polaznicima da dobiju softver na korišćenje :

Na kursu polaznici pored obuke za knjigovodstvo se upoznaju sa korišćenjem navedenog softvera koji znatno ubrzava praktičan rad.

Uz dogovor posle završene obuke moguća je praksa u knjigovodstvenoj agenciji.

Primer objasnjenja unosa ulaznih računa na kursu za knjigovodstvo.

Ja sam zavrsio kurs i u potpunosti sam zadovoljan. Profesor Gogic to radi sa puno strpljenja i razumevanja. Meni mnogo znaci da se i nakon zavrsenog kursa mogu konsultovati sa profesorom koji je uvek spreman za dodatna objasnjenja. Preporuka za svakog ko zeli da se bavi knjigovodstvom.Ranko Ilić

Ja sam,trenutno polaznik ovog kursa,i zaista sam zadovoljna,jer za vrlo kratko vreme moze da se savlada praktican deo knjigovodstva,s tima da na svako pitanje mozete dobiti odgovor od profesora Dragana,u svako doba dana,sto je veoma vazno i korisno,da resimo na vreme sve nedoumice vezane za materiju. Preporucujem ga svakome,tko zeli da se bavi ovim poslom......sve pohvale!Dragana Dodikovic

Kurs je odlican.. omogucava da za kratko vreme savladate postupak vodjenja knjiga.. takodje, postoji program koji vecinu stvari sam obavi, a profesor Dragan je tu da objasni sustinu.. dobro je sto se rade primeri iz prakse, nema teoretisanja, jer dzabe teorije kad ne znate to da primenite u praksi..moje pohvale i svakom bih ga preporucila..ivanasudzuk

Sve pohvale za fantasticnog profesora Dragana Gogica. Preporucujem svima koji zele da nauce ovu materiju da se obrate upravo njemu, to je covek sa ogromnim iskustvom u ovom poslu i sto je najbitnije, sa ogromnim iskustvom u prenosenje znanja. Prirucnik koji dobijete, a ciji je autor, dovoljan je da sami kod kuce naucite veliki deo ovog posla i samostalno radite. Ja bih mu se ovom prilikom i zahvalila na svemu sto me je naucio, mnogo mi je znacilo.Ana Filipovic

Odlican kurs knjigovodstva koji je omogucio vec nekolicini ljudi koje znam da dobiju i zadrze posao. Najbolja osobina kursa je brzo usvajanje gradiva, zahvaljujuci dobrim primerima i prijemcivim objasnjenjima. Profesor Gogic je iskusan predavac, a uz sve to jos mozete dobiti softver koji koristite na kursu za besplatnu upotrebu van skole na neko vreme.Svezaposao Srbija

Свака част на обуци за професора Гогића. Све је јасно и прецизно дефинисано. Ову обуку би требало увести у образовне планове за средње школе и факултете. Један мој познаник је после знања које је добио кроз курсу, добио посао у Аустралији и након тога га на основу знања примише и на магистарске студије и ако нема ни економску школу. Препорука за све који желе да исправно воде финансије или да знају шта све треба да се обрачунава или предаје надлежним службама.Далибор Дашић

Često postavljana pitanja

predavači || prirucnik za vođenje knjiga || plan rada na kursu || kurs analiza poslovanja